lørdag den 24. marts 2012

Hov!

Hovsa, jeg glemte da vidst lige at holde jer opdateret!
Men inden jeg lige gør det, vil jeg lige fortælle at min overførselskabel til min mobil har valgt at lege gemmeleg, og det er så forklaringen på de manglende billeder de sidste par indlæg :p

Men jo..

Mandag var jeg i fitness "første" gang med Karina, og trænede rent faktisk seriøst. Som sagt vejede jeg 71 kg den dag, puha, hvor er det bare træls at veje meget!

Tirsdag skulle jeg arbejde! Puha, jeg følte godt nok jeg havde travlt, da jeg skulle nå at komme til MUK, da vi skal øve inden vi skal til Paris! Men nåede det da nogenlunde, gik kun glip af opvarmningen :-D

Onsdag.. Jo! Der kunne jeg så "fejre" 10 måneder med min sødesødesøde Theis <3<3 Så jeg tog hjem til ham, og det bare så dejligt i:

Torsdag valgte vi igen at tage i Fitness. Denne gang var det lige en halv time mindre, men vi havde det begge to ikke super godt. Jeg havde været lidt småsyg i nogle dage, og Karina havde det bare lidt dårligt den dag. Men det stoppede os ikke helt! 1½ time er slet ikke værst.

Fredag var jeg til en suuuuper hyggelig fredagscafé og Alexandra Awards med nogle rigtig søde piger <3 Puha, jeg har efter alle disse måneder næsten glemt hvor godt en øl smager :-D Men så tog jeg hjem til mor, og her sidder jeg så resten af weekenden.

Fik lige smuglet et billede ind, som jeg overførte fra mobilen
til Facebook. Det er så NOGLE af de rigtig søde piger jeg
tilbragte min fredagscafé med!


Så alt i alt har det været en ok god uge, trods at jeg har været meget sløj. Håber også i andre har haft en god uge!

♥ Sabina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar