onsdag den 21. marts 2012

Projekt slankekur/Få gang i livet igen!

Jeg prøvede at lave en video, men det gad ikke at uploade, og vil ihvertfald ikke offentliggøre en video af mig på Youtube :p Så skriver alligevel.

Jeg har besluttet mig for at jeg vil igang igen. Med alt. Skole, livet, venskaber osv. - Jeg har pga. min depression skubbet meget fra mig. Jeg er simpelthen gået i stå med så meget. Men én ting der ikke er gået i stå er min vægt. Jeg vil gerne offentliggøre det, men er bestemt ikke stolt, det gør bare at jeg har et tal jeg vil væk fra, og jeg motiverer mig selv ved at fortælle andre om min vægt. Jeg er oppe på 71 kg!


Jeg har snakket med sygehuse og læger, og jeg har lært at den bedste kur mod en depression er at dyrke motion! Jeg ved ikke med jer, men det er satme 2 fluer med ét smæk!

Så her på bloggen vil jeg skrive om hvordan det går med min vægt, hvad jeg laver og sådan, samt med hvordan det går med skolen og alt det fis der. Men jeg er sammen med Karina begyndt i fitness, og vi prøver at gøre det ofte og regelmæssigt, ca 3 gange i ugen. Jeg er virkelig taknemmelig for hendes støtte og hjælp!


♥ Sabina


Ingen kommentarer:

Send en kommentar