onsdag den 18. april 2012

Seize the day

Ja, nok ikke det musik i vil høre mest. Men det er ellers et fantastisk band, som en af mine gode venner er helt besat af og viste mig. Købte også en CD med dem til Theis. Han virkede vildt glad for den, fordi han kunne også lide dem.. Men næh, den CD kunne da bare ligge og samle støv... Men altså, synes klart i skal høre lidt mere fra dem :-)

Eller vil jeg sætte nogle billeder ind, jeg hurtigt har googlet efter. Nogle er først fundet nu, andre er udtryk jeg selv har brugt meget før.

Betyder det samme som "Seize the day" - Grib dagen, for at oversætte til dansk. Også derfor jeg valgte den sang, selvom det ikke er den jeg hører mest af dem. Men Carpe Diem har haft en speciel betydning for mig, holdt mig oppe nogle dage, hvor jeg havde brug for det. Hvis jeg skulle have en tatovering, vil den første nok være det.

Gennem flere år har dette været min yndlingssætning. Den viser at jeg også skal kæmpe lidt, at gå igennem den fæle storm, for at se farverne i livet igen. 

En ny, jeg lige har fundet. Men den beskriver hvordan jeg har det med så mange mennesker lige nu. Især én.

Og en ny. Fordi jeg glemme at værdsætte nogle højdepunkter, og ser kun surt på mit liv. Det skal jeg holde op med. En dag vil jeg blive så glad for de oplevelser.

Sådan jeg har det. Alt inde i mig siger at jeg skal give op, ikke kæmpe mere. Men der er en lille stemme der siger til mig "Bare kæmp lidt mere, så skal det nok gå" - Jeg er sikker på at det er håbet. 
 Undskyld det rodede indlæg, det ville ikke helt som jeg ville. Men havde lige lyst til at smide noget ind, med lidt billeder og sådan.

♥ Sabina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar