onsdag den 2. maj 2012

Summertime!

Yeah, man kan satme godt mærke at sommeren er på vej!

Har godt nok været dårlig til at skrive på det sidste, men som jeg har skrevet om før, så gemmer min overførselskabel stadig gemmeleg, og jeg er ved at give op :-( Der er jo så mange fine billeder at vise jer!
Selvom dette er en.. anti--modeblog, hvis man kan sige det, skal i da lige se min dejlige sommerkjole fra H&M som jeg købte i Paris. I kan tro at den skal bruges her til sommer, den er søøøøøøøøød og med dejlig tynd stof!

Hæhæ, kan desværre ikke fortælle hvor meget jeg gav for den, hukommelsen rækker ikke lige til det :p 129 kr, står der ihvertfald på hjemmesiden.

Men HOLD KÆFT DET ER VARMT! Jeg er slet ikke bygget til sådan en varme, puha! Kan ikke sidde nogen steder uden at være ved at koge .__.

Så der skal bare ædes masser af is, og trænes en hel del! Er begyndt at løbe en smule, og vil gerne igang med lidt pilates for hyggens skyld :p Dog er det VIRKELIG hårdt sådan noget halløj :D

Tror egentligt bare det var den korte update jeg ville komme med. Jeg dør til spansk mundtlig imorgen, har da slet ikke forberedt mig en hat eller kegle. Har ikke været til Spansk i alt for langt tid, og er 2 afleveringer bagud.. Eller.. 3 tror jeg. I'm screwed. Hej!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar