lørdag den 2. juni 2012

Leave me alone..

Jeg har en lorteperiode, og jeg prøver at gøre det så godt jeg kan.. Så jeg ikke falder ind i en ny depression. Kampen er bare sværere end man tror. Men det er min begrundelse til at bloggen har været så stille. Også fordi jeg ikke ved hvad jeg skal skrive om.
Men vil dele en FANTASTISK sang med jer. Når i ser "Allan Olsen" - tænker i garanteret "Nøøh, det sådan noget gamle mænd hører". Pjat. Sangen er smuk. For mange vil den slet slet ikke give mening.. Men den er så dejlig afslappende.

Til forårskoncerten hvor vi vandt med vores spejdersang (Mener jeg har nævnt det i et tidligere indlæg?) - Skulle musikeleverne på skolen spille lidt. De var flere grupper osv. - Den sidste gruppe spillede denne sang. Jeg blev helt paf. Havde hørt den før, for MANGE år siden. Men jeg fløj helt væk i fantasiland, mens de spillede. Siden har jeg hørt den hver dag. Og hver nat. Altid inden jeg skal sove.
OP TIL ALASKA ♥


Kunne desværre ikke finde versionen jeg plejer at høre. Men denne her er den bedste jeg kunne finde til her! Giv lige sangen en chance, ikk?

Men ellers har jeg brugte HELE dagen på at hjælpe frivilligt i Fakta. Lækkert ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar