mandag den 11. juni 2012

Working 9 to 5!

Eller... Idag arbejdede jeg så fra 7.45 - 15.00, men altså! :-D
Har arbejdet frivilligt fredag d. 1 og søndag d. 3.. Siden har jeg arbejdet Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Lørdag og søndag.. Sikke en uge! (Skulle have arbejdet mandag, men blev så syg)

Som nogen nok har læst i aviserne, har vi haft et tyveri med en der stak af med en indkøbsvogn. Så er vi tit blevet spurgt om hvordan det kan lade sig gøre. Jo, han var snu. Han vidste hvad han havde gang i, og formåede nærmest at gøre sig usynlig. JA, det er pinligt, men intet kunne gøres. Altså!

Men han var på besøg der d. 3.. EFTER han var inde i Kvickly. Mandag var han i Fakta Billund, og Tirsdag kom han igen til Grindsted. (Ja, lidt fræk er man vel.. og dum) Vi lavede så et dumt nummer ved at sende mig ud på parkeringspladsen, for at finde hans bil.. Kunne ikke finde ham, og så snart jeg vendte ryggen til stod han lige bag mig. Prikkede mig på skulderen og råbte godt af mig på engelsk. Var ved at skide en neger! Siden har han ikke været her. Han ved at vi har opdaget ham. Idiot! Puha, rystede godt en halv time efter, og der kom heldigvis flere på arbejde. Dagene efter har arbejdet MEGET søde, og sørget for at jeg følte mig tryg igen. De er så dejlige <3 
Men som sagt har jeg arbejdet pænt meget, og haft noget af en uge... Så næste uge har jeg FRI, og der skal bare soves og slappes af! Billledet beskriver ret godt hvordan jeg har det lige nu!

Godnat <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar